17 vrije kavels

Hoe ziet jouw ideale woning eruit? Vrijstaand? Een combinatie van wonen en werken? Of je eigen moestuin naast je huis? Wil je niet 'standaard', maar écht een woning die bij je past? In Randenbroek Zuid komen 17 vrije kavels in fases beschikbaar met een oppervlakte van ca. 425 m² tot 750 m². De kavels bieden 17 particulieren de kans om hun eigen woondromen te realiseren. Samen met een architect en/of een bouwbedrijf ontwerpen en bouwen zij hun eigen woning.

 Logo vrije kavel
Vrije kavel
Een vrije kavel biedt je de mogelijkheid het hele bouwproces zelf te realiseren. Van de bouwtekeningen met de architect tot aan de oplevering. Een werkruimte aan huis? Een badkamer op de begane grond? Of een dubbele garage? Geen probleem. Je bepaalt zelf de indeling van je woning.

 Logo vrije kavel + huis
Vrije kavel + catalogushuis
Een vrije kavel met een catalogushuis geeft de vrijheid van een vrijstaand huis naar eigen smaak, maar dan zonder de zorgen van de ontwerpfase en het bouwtraject. Je kiest je droomwoning uit de catalogus bij de aannemer, waarna je het huis helemaal op detailniveau specificeert naar jouw wensen. Een extra dakraam? Een open haard? Of toch een erker? Alles is bespreekbaar.

vrije kavels woondromen